Vinterfolket

Vinterfolket - Jennifer McMahon | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jennifer McMahon
DIMENSJON
9,62 MB
FILNAVN
Vinterfolket.pdf
ISBN
4165361446596

BESKRIVELSE

Gjennom alle tider har folk forsvunnet på mystisk vis fra den lille landsbyen West Hall i Vermont. Det har skapt grobunn for legender. Spesielt går det historier om Sara Harrison Shea, en mor som elsket datteren sin overalt på jord. Bare måneder etter det tragiske dødsfallet til datteren Gertie blir Sara selv funnet drept bak huset sitt. Hundre år senere bor 19 år gamle Ruthie i Saras hus sammen med moren Alice og lillesøsteren Fawn. En morgen er moren sporløst forsvunnet. Mens Ruthie leter etter spor, finner hun Saras dagbok gjemt under gulvet i morens soverom. Etter hvert som hun blir oppslukt av den unge morens skjebne, oppdager hun at hun ikke er den eneste som leter desperat etter noen de har mistet. Men hun er kanskje den eneste som kan hindre historien fra å gjenta seg.

Det har skapt grobunn for legender. Spesielt går det historier om Sara ... Kjøp Vinterfolket fra Cappelendamm Gjennom alle tider har folk forsvunnet på mystisk vis fra den lille landsbyen West Hall i Vermont.

Se hele profilen på LinkedIn og finn Per Magnes forbindelser og jobber i tilsvarende bedrifter. Vår pris 345,-(portofritt). Gjennom alle tider har folk forsvunnet på mystisk vis fra den lille landsbyen West Hall i Vermont.

RELATERTE BØKER