Boka om dyreriket

Boka om dyreriket En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,44 MB
FILNAVN
Boka om dyreriket.pdf
ISBN
9667480633935

BESKRIVELSE

Det bor en rekke fantastiske skapninger på Jorda. Artene har utviklet seg for å overleve gjennom århundrene som en tilpasning til varierende klima og landskap. Noen klarte det ikke, andre blomstret. I dag har planeten vår mange fabelaktige skapninger på land, i havet og i lufta. I denne boka får du et glimt inn i livet til noen majestetiske skapninger som løver, gorillaer, ulver og pingviner. Vi tar også en nærmere titt på noen dyr som er truet av utryddelse. Dette gjelder både javaneshorn og havskilpadden karett. Med sine unike og spektakulære bilder og illustrasjoner er boka et funn for alle dyreelskere. Den gir en fascinerende innsikt om pattedyr, fugler, reptiler, insekter og flere beboere på Jorda. La oss begynne eventyret!

De neste 50 sidene tar for seg hovedøkosystemer/ biomer (grasmark, ørken, tropisk skog, temperert skog, barskog, fjell, polare strøk, ferskvann, hav, kyst/korallrev og bebodde strøk). Revetalgata 44 3174 REVETAL Telefon 401 46 010 Vi lager ny nettside - velkommen i butikken Unge Judy Hopps går ut fra politiskolen som klassens beste og blir ansatt som tidenes første kaninkonstabel i Zootropolis. Men snart begynner byens innbyggere å forsvinne.

Artene har utviklet seg for å overleve gjennom århundrene som en tilpasning til varierende klima og landskap. Det bor en rekke fantastiske skapninger på Jorda. Artene har utviklet seg for å overleve gjennom århundrene som en tilpasning til varierende klima og landskap.

RELATERTE BØKER