Du burde heller få deg glassøyne

Du burde heller få deg glassøyne - Marit Hoem Kvam | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Hoem Kvam
DIMENSJON
5,37 MB
FILNAVN
Du burde heller få deg glassøyne.pdf
ISBN
7666940081474

BESKRIVELSE

Boken inneholder humoristiske fortellinger fortalt av funksjonshemmede om det å ha funksjonshemming i forskjellige situasjoner. Hensikten bak boken er å vise til selvironi, men også de fordommer og holdninger som de møter i hverdagen.

Les mer om vurderinger før hundekjøp hos de nordiske kennelklubbene: PSYKOLOGI: Psykoterapeuten mener at det finnes snakkere alle steder, og at de færreste av dem selv er klar over at de er det. FOTO: NTBScanpix Vis mer Psykologi: Meg, meg, meg! Vi kjenner alle sånne som snakker og snakker og har vanskelig for å lytte.

Hensikten bak boken er å vise til selvironi, men også de fordommer og holdninger som de møter i hverdagen. Risset i sand er en flott bok. Denne boken er skrevet av forfatteren Mariela Årsandøy Mariela Årsandøy 08/27/2010.

RELATERTE BØKER