Endetiden

Endetiden - Andreas Årikstad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andreas Årikstad
DIMENSJON
5,46 MB
FILNAVN
Endetiden.pdf
ISBN
2909897779020

BESKRIVELSE

Det er helt sikkert at Jesus kommer igjen! Vi vet AT Han kommer, vi vet HVORDAN Han kommer, men ikke NÅR Han kommer! Men Bibelen har mye å si oss om endetiden og tegnene som varsler Hans komme. Det er det denne boken handler om. Framstillingen bygger på den overbevisning at: «Guds profeterte Ord går klart, konkret og bokstavelig i oppfyllelse på historiens arena.» Alle de vanskelige tema drøftes og begrunnes: Frelse eller fortapelse? Hvem er Antikrist? Er tusenårsriket å forstå bokstavelig? Når kommer bortrykkelsen? Hva menes med Dyrets merke? osv. Dette gjøres med ydmyk respekt for og med en grunnleggende tillit til at Bibelen er Guds ufeilbarlige Ord. Jesu sa: «Jeg har sagt dere det før det skjer, for at dere skal tro når det skjer».

(Matteus 24:3; Det Norske Bibelselskaps oversettelse av 2011) Bibelen kaller denne perioden «de siste dager» og «endens fastsatte tid», eller «endetiden».(2. Timoteus 3:1; Daniel 8:19; Det Norske Bibelselskaps oversettelse av 1978/85) Dette er ... Skrevet i profetier om endetiden | Merket med det andre segl, endetiden, jim bakker, johannes åpenbaring, krig, rød hest | 47 svar Kjetil Mæhle: Menigheten i endens tid -et innlegg om de siste tider I 2015 utgav jeg en ny bok om endetiden; "55 ENDETIDSTEGN - Jesus kommer snart!" Denne ble fort utsolgt, trykket opp i nytt opplag og utsolgt igjen.

5:00 Del. De fleste tenkende mennesker i vår vestlige kultur opplever den tiden vi lever i kaotisk og forvirrende, både globalt, nasjonal, lokalt og personlig.

RELATERTE BØKER