Guds undergang

Guds undergang - John C. Lennox | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John C. Lennox
DIMENSJON
6,2 MB
FILNAVN
Guds undergang.pdf
ISBN
9738527336658

BESKRIVELSE

Mange i vår tid mener at naturvitenskapen har presset Gud inn i et hjørne, drept ham og deretter begravd ham sammen med de altomfattende forklaringene hans. Ateismen, blir det hevdet, er den eneste intellektuelt holdbare posisjonen. Å bringe Gud på banen igjen bidrar utelukkende til å hemme vitenskapelig framgang. Men er forskerne egentlig i stand til å forklare verdens skapelse og innretning uten å trekke inn Gud? Det har John C. Lennox, professor i matematikk ved universitetet i Oxford, satt seg fore å undersøke i denne boken. På stimulerende og tankevekkende vis spør Lennox om det faktisk stemmer at alt i naturvitenskapen peker mot ateismen. Kan det være at naturvitenskapen går bedre sammen med troen på en handlende Gud? Denne oppdaterte og utvidede versjonen av boken er et uvurderlig bidrag til debatten om vitenskapens forhold til religion.

(Joel 2:1) Tiden for bortrykkelsen, endetidens overnaturlige hendelse da de kristne på jorden blir løftet opp i sky for å møte Jesus, er et sterkt debattert tema i kristenheten. Vi vil undersøke litt rundt bortrykkelsen, hva det er, og når den vil finne… (Visited 3 times, 1 visits today) Neppe verdens undergang...

«Stolthet fører til undergang, og hovmod står for fall» (ordsp. 16,18). Bibelen, Guds Ord - Veien til frelse og evig liv - full av historikk, spenning, mystikk, profetier, visdom, trøst og sannhet Mange i vår tid mener at naturvitenskapen har presset Gud inn i et hjørne, drept ham og deretter begravd ham sammen med de altomfattende forklaringene hans. ….så alle i landet skjelver! For Herrens dag kommer, den er nær.

RELATERTE BØKER