Ledelse

Ledelse - Morten Emil Berg | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten Emil Berg
DIMENSJON
7,35 MB
FILNAVN
Ledelse.pdf
ISBN
8501160027949

BESKRIVELSE

Dette er en grundig innføring i sentrale teorier og virkemidler innenfor ledelse. Bokens grunnleggende filosofi er at ledere skal lede sine medarbeidere til å lede seg selv - kun på denne måten kan virksomheter nå sine mål.Gjennom å appellere til fantasi og kreativitet, gir boken hjelp til selvhjelp. Ledere oppfordres til å stille de sentrale spørsmålene. Svarene gir et grunnlag for å finne frem til aktuelle metoder og teknikker i bokens "verktøykasse" som blant annet bestar av emosjonell intelligens, konfliktbehandling, personlig effektivitet, situasjonsbestemt ledelse, 360 graders tilbakemelding, medarbeidersamtaler og coaching. Denne 3. utgaven er gjennomgående forbedret og oppdatert. Blant annet har boken fått et helt nytt kapittel om grunnlaget for ledelse, kapittelet om situasjonsbestemt ledelse er fullstendig omarbeidet og to sentrale temaer innenfor positiv psykologi er tatt med. Ledelse, verktøy og virkemidler henvender seg til studenter ved høyskoler og universiteter. Den er også meget aktuell for ledere i privat og offentlig virksomhet som ønsker å styrke sin kunnskap om ledelsesverktøy og øke sin forståelse for lederrollene, for dermed å være bedre rustet til å mestre sine utfordringer.

Du bestemmer selv progresjonen i studiet ditt. Det er neppe noe som er så lett å snakke om og så vanskelig å få til i praksis, som ledelse. «hva er LEDELSE» er en intelligent og velformulert bok om et allestedsnærværende fenomen.Forfatteren kommer med noen provokasjoner og inviterer til ettertanke.

Utfordringen er å ta denne kunnskapen på alvor og omsette den i praksis. Relativt enkle verktøy gir stor effekt. Videreutdanninger i ledelse, organisasjon, administrasjon og økonomi24 utdanninger ved 11 skoler; Etter- og videreutdanning Det tilbys en rekke muligheter for etter- og videreutdanning for ledere.

RELATERTE BØKER