Myk og fargerik filting i ull

Myk og fargerik filting i ull - Tone Tvedt | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tone Tvedt
DIMENSJON
4,78 MB
FILNAVN
Myk og fargerik filting i ull.pdf
ISBN
4249995284448

BESKRIVELSE

Filting er et utrolig spennende og allsidig håndverk.Her får du et mangfold av ideer til å sette ditt helt personlige preg på ditt eget hjem, gjennom å lage unike puter, pledd, bordbrikker, trekk til vaser eller lampeskjermer. Det er heller ikke mangel på ideer til garderoben din. Herlige myke skjerf, ponchoer, skjørt og pulsvarmere i silke og ull. Modellene er laget i flere ullkvaliteter og dekorert med forskjellige teknikker, for å oppnå spennende strukturer og uttrykk. Modellene er i ulik vanskelighetsgrad, alt fra det helt enkle til det litt mer krevende. Boken har en grundig teknikkdel, og mønster til modellene får du på et eget mønsterark i full størrelse.

Herlige myke skjerf, ponchoer, skjørt og pulsvarmere i silke og ull. Modellene er laget i flere ... Myk og fargerik filting i ull.

Før kr 379,00. Legg i ønskeliste Fjern fra ønskeliste.

RELATERTE BØKER