One size passer ikke alle!

One size passer ikke alle! - Margit Gausdal | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Margit Gausdal
DIMENSJON
10,52 MB
FILNAVN
One size passer ikke alle!.pdf
ISBN
7496664687356

BESKRIVELSE

Denne rapporten bygger på et delprosjekt i Utviklingsprogram om yngre personer med demens, Demensplan 2015, der målet har vært å kartlegge erfaringer som er gjort med ulike gruppetilbud, dagaktivitetstilbud og døgntilbud tilrettelagt for yngre personer med demens og deres pårørende. Det har vært et mål å beskrive ulike tilbud og formidle erfaringene på en måte som kan være til nytte for andre som ønsker å utvikle tilbud. En del tilbud i Danmark og Sverige er også besøkt og beskrevet.Rapporten bør leses av helsepersonell, administratorer og beslutningstakere både i kommune- og spesialisthelsetjeneste. De erfaringene som formidles vil kunne være til nytte i utvikling av kvalitetsmessig gode tilbud for yngre personer med demens og deres pårørende.

| Adlibris Jada, "En størrelse passer alle" kan bare ikke fungere i en virkelighet med en rekke karakterer. Brandy Melville sparer med dette smarte konseptet over alle kostnader, noe som ville resultert i produksjon i forskjellige størrelser.

Tabletter har deres plads, og det gør e-reader. Jeg elsker min tablet til at se film, mens de er på rejse, spille Angry Birds, ser på noget hurtigt på internettet eller få på Facebook.

RELATERTE BØKER