Politiledelse

Politiledelse En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,9 MB
FILNAVN
Politiledelse.pdf
ISBN
2945385900128

BESKRIVELSE

Ny og aktuell bok med ulike perspektiver på politiets organisasjon og ledelse samt dets rolle og samfunnsoppdrag.«Stig O. Johannessen og Rune Glomseths redaksjonelle bok 'Politiledelse' setter en ny standard i akademisk åpenhet i samfunnsdebatten.» - Dagens Næringsliv, 4. januar 2016 Hva er politiledelse?Dette er den første boken som på et bredt kunnskapsgrunnlag beskriver, problematiserer og utforsker dette spørsmålet samt stiller nye spørsmål om temaet politiledelse i norsk sammenheng.Artikkelsamlingen inneholder et spekter av artikler fra 21 erfarne og kjente politiledere, forskere, journalister og en tidligere høyesterettsdommer. Artiklene går i dybden på temaer som politiets organisasjon og ledelsespraksiser, politi og demokrati, politiets strategiske og operative ledelse og utviklingsarbeid i politiet.Hver for seg vil artiklene være interessante for et bredt publikum. Boken er essensiell for politifolk, akademikere, byråkrater, politikere, journalister og andre som er interessert i hvordan ledelse fungerer - og bør fungere - i en av samfunnets og demokratiets viktigste institusjoner.«Spennende bok som gir både innsikt og perspektiv - nødvendig og etterlengtet bidrag for refleksjon og videre utvikling av politiledelse på alle nivåer.»- Grete Lien Metlid, seksjonsleder Oslo politidistrikt«Denne boken gir leseren en unik, usminket og ærlig innsikt i organisering og ledelse av politietaten, fordi den er skrevet av personer med ekstrem kompetanse. Alle som har interesse av hva som rører seg i og rundt politiet bør lese den.» - Rudi Kirkhaug, professor i lederskap ved UiT, Norges arktiske universitet«Ledelse i politiet blir stående på dagsordenen lenge. Boka gir viktige og nyttige bidrag.»- Odd Einar Dørum, justisminister 1999-2000, 2001-2005

Etterutdanningene, som ofte er kurs, gir ikke studiepoeng. Startside; Politiledelse og organisasjonsutvikling; Innføring i politiledelse - modul 1; Innføring i politiledelse - modul 1. Rekruttering til ledelse i politiet skjer ofte internt, og overgangen fra å være fagperson eller tillitsvalgt til å bli leder kan være både utfordrende og krevende. Pris: 532,-.

Etter at 22. juli-kommisjonen pekte på svakheter i kultur, holdninger og ledelse i politiet, er politiledelse og ledelseskultur et hett tema. Hva særpreger politiledelse, hvilke kontekster utøves den i og hvor annerledes er den fra ledelse i annen virksomhet? Endelig en norsk bok om slike temaer.

RELATERTE BØKER