Sitt ned og hold kjeft

Sitt ned og hold kjeft - Knut Nærum | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Nærum
DIMENSJON
5,30 MB
FILNAVN
Sitt ned og hold kjeft.pdf
ISBN
2397396145599

BESKRIVELSE

Har du noen gang søkt på en jobb som du ikke fikk? Forelsket deg i en som var for pen for deg? Invadert et land uten legitim grunn? Setter du deg stadig mål som du ikke når? I så fall tror du for godt om deg selv. Du har for høy selvtillit. Knut Nærum kan hjelpe deg.

Se flere bøker fra Knut Nærum. Søkeresultater for Sitt ned og hold kjeft - Haugenbok.no Haugenbok.no Norges raskeste nettbokhandel Sitt ned og hold kjeft [lydbok] Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: CB 158.1 N; År: 2009; Noter: I dag florerer det av selvhjelpebøker som forteller deg hvordan du kan forbedre dine evner. Disse bøkene lyver ifølge Knut Nærum, som med "Sitt ned og hold kjeft" har skrevet en anti-selvhjelpsbok. Dette er en humoristisk selvhjelpsbok for den som har for høy selvtillit.

Pris kr 299. Se flere bøker fra Knut Nærum. Kjøp 'Sitt ned og hold kjeft, håndbok for deg som vil bli kvitt selvtilliten' av Knut Nærum fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER