Van Goghs Solsikker

Van Goghs Solsikker - Monica Bohm-Duchen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monica Bohm-Duchen
DIMENSJON
11,72 MB
FILNAVN
Van Goghs Solsikker.pdf
ISBN
3012086746990

BESKRIVELSE

Med sine tykke malingslag, dype gulfarge og visnende kronblad har Solsikker gjort dypt inntrykk på sitt publikum. Få kunstnere er så myteomspunne som Vincent van Gogh, og det spekuleres i alt fra hvilke sykdommer han kan ha lidd av, til ektheten av det nå japanskeide maleriet. Mange spør seg hva kunstnerens besettende interesse for solsikker egentlig skyldtes, og hvorfor han kappet av seg øret etter en krangel med kunstnerkollegaen Paul Gauguin.I lydbokbokserien Hør et kunstverk får du høre historiene bak malekunstens mest berømte verker. Lytterne får et innblikk i kunstneres bakgrunn, bildenes tilblivelse, hvordan de har påvirket andre verk, og nærmest levd egne liv preget av mystikk og drama.SERIEN SOM BASERES PÅ BBC'S TV-SERIE THE PRIVATE LIFE OF A MASTERPIRECE LESES AV DEN KJENTE KUNSTHISTORIKEREN TOMMY SØRBØ.VEDLAGT I LYDBØKENE LIGGER OGSÅ ET FOTO AV MALERIENE - SLIK AV DU KAN SE PÅ KUNSTVERKET SAMTIDIG SOM DU HØRER OM DET.

Cookies help us to ensure that the website works properly. En internasjonal kommisjon skal etterforske påstanden om at Van Goghs berømte «Solsikke»-malerier er forfalskninger, meldte nederlandske medier i dag. Vincent Willem van Gogh (født 30. marts 1853 i Zundert i Nederlandene, død 29.

1888, da Vincent Van Gogh bodde i Paris med sin bror Theo, begynte Van Goghs interesser for ... Vincent van Goghs Vase med solsikker van Goghs malerier av solsikker i en vase er i dag like berømt og beundret som Mona Lisa, og så og si ensbetydende med kunstneren selv. De kan sees på plakater, postkort, t-skjorter og utallige reproduksjoner av hobbymalere og kopister.

RELATERTE BØKER