Drikkeleker

Drikkeleker - Cosmo Brown | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cosmo Brown
DIMENSJON
8,50 MB
FILNAVN
Drikkeleker.pdf
ISBN
4814362584174

BESKRIVELSE

100 drikkeleker og festaktiviteter (vi kom ut av tellingen) som kan forvandle det slappeste slabberas til en heidundrende fest!Lekene er plassert i kapitler etter temaer som Vått og vilt (hyperaktive leker der det kan bli søl, som Ølsprint), Stemningsskapere (som Fyrstikkesken eller Stolleken), Kjapp, kjappere (turboleker for festløver med begrenset tid), Hell i spill (for de spillegale) og Moro på puben (for deg med mye tid å slå i hjel. Med denne hendige boka går du aldri tom for ideer. Fyll opp glassene, og la lekene begynne.

Den som begynner er nr.1, neste nr.2 osv alt ettersom hvor mange som er igjen. Eksempel: Først kaster man terningen en gang.

Dette kan også være til hjelp for andre, så bare sleng inn dine anbefalinger av drikkeleker så blir det bra:) Mvh Vidar Hetlelid Her finner du både kjente drikkeleker, og noen du kanskje ikke har hørt om før. NB! Utvis varsomhet og drikk på en forsvarlig måte.

RELATERTE BØKER