Grunnbok i barnepalliasjon

Grunnbok i barnepalliasjon Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,68 MB
FILNAVN
Grunnbok i barnepalliasjon.pdf
ISBN
5167773012345

BESKRIVELSE

Barn med livstruende og livsbegrensende sykdommer og deres familier har mange og sammensatte behov. Det er viktig å anerkjenne alle dimensjonene for å opprettholde livskvaliteten hos barnet. Til det trengs et bredt spekter av fagfolk. Grunnbok i barnepalliasjon gir kunnskap om og drøfter de medisinske, psykologiske, praktiske og åndelige spørsmålene som reiser seg i omsorgen for denne gruppen. Den tar for seg fysisk behandling av symptomer, kommunikasjonsteknikker og psykiske spørsmål som følelser av skyld og skam. Dette er en viktig bok for fagfolk som gjennom sitt arbeid kommer i kontakt med barna og deres familier, og studenter på relevante utdanninger. Foreldre og andre omsorgspersoner vil også finne svar på sine spørsmål. Boka er laget på oppdrag fra Foreningen for barnepalliasjon - FFB.

Det er viktig å anerkjenne alle dimensjonene for å opprettholde livskvaliteten hos barnet. Til det trengs et bredt spekter av fagfolk. Kjøp Grunnbok i barnepalliasjon fra Bokklubber Barn med livstruende og livsbegrensende sykdommer og deres familier har mange og sammensatte behov.

Palliasjon betyr lindrende, men ikke helbredende behandling. Lindrende behandling for barn er forskjellig fra den behandlingen som tilbys voksne fordi barnas livs- og helsesituasjon er forskjellig.

RELATERTE BØKER