Håkon

Håkon - Åsmund H. Eikenes | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åsmund H. Eikenes
DIMENSJON
7,51 MB
FILNAVN
Håkon.pdf
ISBN
4502282682672

BESKRIVELSE

Om å finne seg sjølv, både åleine og saman med andre. Det er tre menn i Håkons liv. Det lange forholdet til Arve er trygt og velkjent, men dei siste åra har Arve blitt meir og meir dominerande. Stig er målretta og trygg på seg sjølv, og han inkluderer Håkon i draumane om rekkehus og eit ukomplisert A4-liv. Thomas har svarte krøller og eit smil som får Håkon til å miste pusten når dei møtest til tilfeldig sex ein ettermiddag i januar. Resten av året blir langt ifrå slik som Håkon har sett føre seg. Håkon er ei moderne kjærleikshistorie om å vere i starten av 30-åra og ikkje ha funne plassen sin i livet, verken åleine eller saman med andre.

Skipet la til land, og der ho fødde, heiter det Håkonshella.Tilnamnet «Adalsteinsfostre» fekk Håkon etter å ha hatt kong Adalstein av ... Håkon V Magnusson (født 1270, død 8. mai 1319) var Norges konge fra 1299 til sin død.

Don't be afraid to spread the news and be sure to invite all your friends:-) Proff.no gir deg rolleinformasjon om Håkon Ims. Se hans roller (5) og relasjoner (2) i næringslivet - og hvilke bransjer Håkon Ims er aktiv i. Håkon Andrè Waage er på Facebook.

RELATERTE BØKER