Harvest. Hakkespettbok

Harvest. Hakkespettbok - Torbjørn Ekelund, Simen Tveitereid, Kjetil Østli, Anders Aakre | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torbjørn Ekelund, Simen Tveitereid, Kjetil Østli, Anders Aakre
DIMENSJON
4,24 MB
FILNAVN
Harvest. Hakkespettbok.pdf
ISBN
2264312274092

BESKRIVELSE

Hakkespettboka for alle småbarnsforeldre!Harvests hakkespettbok handler om å være ute i naturen sammen med barn, og hva man kan finne på av morsomme og lærerike aktiviteter. Den er skrevet av eierne av nettmagasinet HARVEST: Torbjørn Ekelund, Simen Tveitereid, Kjetil Østli og Anders Aakre. De har som så mange andre erfart at det ofte er bedre å være ute enn å være inne - særlig når barna er små. Dørstokkmila gjelder imidlertid for alle aldersgrupper, men når sekkene er pakket og troppene er samlet og hele familien traver innover i skogen, langs sjøen eller opp på fjellet, da er det alltid en ro som senker seg. Alle virker plutselig tilfredse med å være akkurat der, og det ser ut som om barna for lengst har glemt at de bare for en kort stund siden insisterte på å være innendørs.Noen ganger er det enkelt, andre ganger må man planlegge godt på forhånd og legge en finurlig strategi for turen. Harvests hakkespettbok er full av små og store historier, av bilder, tips og turforslag og passer både for den erfarne turfamilien og for de familiene som ennå ikke har kommet seg ut. Målet er å inspirere småbarnsfamilier til å komme seg mer ut i naturen - eller i det minste gjøre et ærlig forsøk på å få det til.

Bla i boka. Hakkespettboken kom første gang ut i 1969 og ble bestevenn for en hel generasjon av unger som var glad i lek og friluftsliv. Harvest.

Harvest hakkespettbok × Del på ... Harvest Hakkespettbok Published on Oct 1, 2015 Denne boka handler om å være ute sammen med barn og hva man kan finne på av morsomme og lærerike aktiviteter. Her er den nye og moderne hakkespettboka for alle småbarnsforeldre! Harvests hakkespettbok handler om å være ute i naturen sammen med barn, og hva man kan finne på av morsomme og lærerike aktiviteter. Den er skrevet av eierne av nettmagasinet HARVEST: Torbjørn Ekelund, Simen Tveitereid, Kjetil Østli og Anders Aakre.

RELATERTE BØKER