Hva kan jeg fortelle deg om angst?

Hva kan jeg fortelle deg om angst? - Lucy Willetts | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lucy Willetts
DIMENSJON
12,3 MB
FILNAVN
Hva kan jeg fortelle deg om angst?.pdf
ISBN
4061072730422

BESKRIVELSE

I denne boken møter du Mona, en jente med angstlidelse. Mona lærer deg om angstlidelse ved å bruke sine egne erfaringer. Hun forteller hvordan det er å være angstlidende, hvordan det påvirker henne i hverdagen. Mona beskriver hvordan det påvirker hennes tanker, følelser og oppførsel. Hun beskriver hvordan hennes selvlærte teknikker hjelper henne i hverdagen og hvordan de rundt henne kan hjelpe til.

Denne boken er skrevet av forfatteren Lucy Willetts Lucy Willetts 08/27/2010. Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Prøv å finne ut hva de vil fortelle deg.

Hun ... Tanken jeg har er at hvis jeg forteller det så trenger jeg ikke å uroe meg mer. Jeg sliter også med generell angst, og har begynt å fortelle folk rundt meg om det.

RELATERTE BØKER