Veien til førerkortet; trafikalt grunnkurs

Veien til førerkortet; trafikalt grunnkurs - Leif N. Olsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif N. Olsen
DIMENSJON
4,29 MB
FILNAVN
Veien til førerkortet; trafikalt grunnkurs.pdf
ISBN
5543572484346

BESKRIVELSE

Dette er arbeidsboka til Trafikalt grunnkurs lærebok, med 25 nyttige øvelser og oppgaver som gir en innføring i ulike trafikksituasjoner. Trafikalt grunnkurs er på 17 timer og skal gi grunnleggendeforståelse for hva det innebærer å være fører. Det danner grunnlaget for opplæringen i de lette førerkortklassene og er obligatorisk for all under 25 år. Du må fullføre kurset for å få rett til å øvelseskjøre.

2. Kjøretimer. Kjøp 'Veien til førerkortet, trafikalt grunnkurs, arbeidsbok' av Leif N.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris veien til fØrerkortet Hos kjøreskolen Kjørpent.no kan du ta førerkort for bil med manuell og automat gir, motorsykkel (MC), bil med tilhenger og trafikalt grunnkurs. Våre dyktige lærere har lang erfaring innen yrket og oppdaterer seg faglig for å kunne tilby den beste kvalitet i undervisningen. Når du tar førerkortet, er det nesten obligatorisk å ha et digitalt læremiddel eller teoribok.

RELATERTE BØKER