Arkivrett

Arkivrett - Herbjørn Andresen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Herbjørn Andresen
DIMENSJON
3,50 MB
FILNAVN
Arkivrett.pdf
ISBN
7143856951775

BESKRIVELSE

Hensikten med denne læreboken er å gi arkivstudenter og arkivarer en oversikt over de mest sentrale reglene ogrettslige rammene samfunnet har satt for behandling av arkiver og dokumentasjon.

journalføre og arkivere i tråd med gjeldende rettslige rammer Pakke 1: visning av 6 Tippeligakamper søndag (med 1. valg for én kamp) per serierunde, alle Toppseriekamper og alle La Manga Cup-kamper i sin helhet.Inkludert visningsformatene høydepunkter i Live Magasin og oppsummeringsmagasin for Toppserien og La Manga Cup, samt høydepunkter til bruk i nyhetssendinger og arkivrett for alle kamper inkludert i pakken. Arkivrett (tidligere sesonger) - Tippeligaen og OBOS-ligaen Ser man på de 3 øverste punktene er dette veldig (helt) i tråd med 161.

Selskapet måtte gi rundt én milliard kroner, hvor 100 millioner gikk til Rune Hauges selskap Profile Media. Det kostet ca.

RELATERTE BØKER