Dødsskipet

Dødsskipet - Yrsa Sigurdardóttir | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Yrsa Sigurdardóttir
DIMENSJON
3,76 MB
FILNAVN
Dødsskipet.pdf
ISBN
5898665967957

BESKRIVELSE

En yacht kommer drivende inn i Reykjaviks havnebasseng. Intet menneske er ombord. Alt synes dødt. Ægir og Lara gikk om bord i yachten i Lisboa, sammen med sine døtre - de åtte år gamle tvillingene Arna og Bylgja. Mannskapet på tre er også sporløst borte. Ingen av livbåtene er sjøsatt og alt virker normalt om bord. Hva kan ha skjedd?Saken havner i hendene på advokat Tóra Gudmundsdóttir når Ægirs foreldre oppsøker henne for å få utbetalt livsforsikringen ekteparet hadde. Med seg har de også Ægir og Laras to år gamle datter som har begynt å ha merkelige drømmer: «Mamma min med vann i munnen ...»

2 av 13. RIGEL-KJENNER: Magne Wistnes har vært nede ved vraket av MS Rigel 50-60 ganger.

Bare 9 kom tilbake. I dag blir de minnet på kaia i Oslo, der de ble tvunget inn i lasterommene på dødsskipet for 70 år siden. Minnes dødsskipet «Karl Arp» Artikkeltags.

RELATERTE BØKER