Den usynlige spion

Den usynlige spion - John Le Carré | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Le Carré
DIMENSJON
12,29 MB
FILNAVN
Den usynlige spion.pdf
ISBN
4241544997879

BESKRIVELSE

"Det finnes ikke noe som er farligere enn en gammel spion med hastverk", pleier George Smiley å si. Han er selv gammel - ved slutten av sin karriere. Dessuten er han trett, langsom og tykkfallen. Og farlig. Han samler krefter til et siste, avgjørende slag med sin russiske motpart, Karla. Det blir en seig kamp ved en usynlig front, med mange feilspor på marsjen frem mot den avgjørende konfrontasjonen.

4.01 69 5 Forfatter: John le Carr ... John le Carré (David John Moore Cornwell) (født 19. oktober 1931 i Poole i Dorset i England) er en britisk forfatter som har spesialisert seg på romaner om spionasje.I løpet av 1950- og 1960-tallet arbeidet Cornwell for den britiske sikkerhetstjenesten MI5 og etterretningstjenesten MI6, og begynte å skrive romaner under pseudonym.Hans tredje roman, Spionen som kom inn fra kulden (1963 ... Vår pris 179,-.

Han er selv gammel - ved slutten av sin karriere. Dessuten er han trett, langsom og tykkfallen.

RELATERTE BØKER