Fransk språkkurs, Påbygningskurs

Fransk språkkurs, Påbygningskurs - Ewa Z Gustafsson | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ewa Z Gustafsson
DIMENSJON
5,21 MB
FILNAVN
Fransk språkkurs, Påbygningskurs.pdf
ISBN
6972044601017

BESKRIVELSE

Påbygningskurset er ettspråklig. For deg som allerede kan, men som vill lære mer. Kurset består av dialoger og er et vedifullt hjelpemiddel for den som trenger samtaletrening. Kurset består av 456 fraser ca nye 400 ord, fordelt på 41 avsnitt med ca. 3 timers spilletid. Kurset inneholder 2 kurshefter, en minigrammatikk, 3 cd-er.

Det er umulig å forstå den franske mentaliteten eller lære å snakke språket flytende uten først å oppleve hverdagen i Frankrike. Å lære fransk i Frankrike er også det første steget på en vei som kan lede deg til uventede steder og ... Lær fransk - Påbygningskurs Når du er klar til å lære hvordan man fører lengre samtaler og snakker grammatisk korrekt, så er du klar for fransk kurset for viderekomne.

Påbygningskurset er ettspråklig. For deg som allerede kan, men som vill lære mer.

RELATERTE BØKER