Friluftsliv og guiding i natur; teori og praksis

Friluftsliv og guiding i natur; teori og praksis Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,55 MB
FILNAVN
Friluftsliv og guiding i natur; teori og praksis.pdf
ISBN
6302292421915

BESKRIVELSE

- Hvordan drive bærekraftig naturturisme?- Hvordan fungerer grupper på tur, og hva bør du vite for å lede dem?- Hvordan kan du som gruppeleder takle stress og ta gode beslutninger?- Hva slags HMS-krav må du forholde deg til?- Hvordan kan du best dokumentere turopplevelsene gjennom foto, film og sosiale medier?- Hva er spesielt med å lede grupper på tur i polare strøk?Friluftsliv og guiding i natur - teori og praksis er skrevet for deg som studerer friluftsliv og naturbasert reiseliv, og er også nyttig for deg som arbeider med grupper på tur ute i naturen. Forfatterne har alle bred friluftsbakgrunn og solid akademisk forankring. Deres erfaringer bidrar til en dypere forståelse for friluftsliv og gir rom for refleksjon i kombinasjon med praktisk nytte.Artikkelforfattere:Sigmund Andersen, Universitetet i Tromsø - Norges arktiske universitetHalvor Dannevig, Stiftelsen VestlandsforskningHelga Synnevåg Løvoll, Høgskulen i VoldaCecilie Harr Moen, Universitetet i Tromsø - Norges arktiske universitetThomas Pindard, Norges PadleforbundDag S. Roland, Høgskulen i VoldaRalf Westphal, University of EdinburghCarlo Aall, Stiftelsen Vestlandsforskning

20 stp 10 stp 10 stp Kritisk vurdere verdier og holdninger som preger våre levemåter og ulike former for friluftsliv og reiseliv i naturen. Ha forståelse for sammenheng mellom teori, praksis, og formidling av friluftsliv og naturguiding; Kunne drøfte og vurdere mål, innhold, arbeidsmåter og vurdere egen rolle i undervisning i friluftsliv og naturguiding Bachelor i friluftsliv og naturguide kvalifiserer til arbeid med friluftsliv og naturguiding i det offentlege, i frivillige organisasjonar og i det private næringslivet.

Wisnes Dette er en svært grundig fagbok, skrevet for personer som allerede har grunnleggende kunnskap om trening. Friluftsliv er et voksende tverrfaglig felt med stor relevans for samfunnsutviklingen innen flere sektorer. Det tverrfaglige område ivaretar samfunnets behov for kunnskapsbaserte perspektiver og handlinger i forhold til komplekse utfordringer knyttet til friluftslivets plass i samfunnet og som bidrag til sosial-, kulturell-, økologisk- og økonomisk bærekraft. Er du interessert i folkehelse og rehabilitering, og ønsker å se på hva friluftsliv kan bidra med? Lær mer om hvilken betydning naturen har for mennesker i hverdagen, og hva natur og friluftsliv kan bidra med i folkehelse og rehabilitering. Gjeldende læreplan Læreplan i valgfaget natur, miljø og friluftsliv (NMF1-01) Gjelder fra: 01.08.2013 Gjeldende Få Friluftsliv og guiding i natur : teori og praksis af Leif Inge Magnussen som bog på - 9788215028682 - Bøger rummer alle sider af livet.

RELATERTE BØKER