Fugler; fargerike og fantasifulle

Fugler; fargerike og fantasifulle - Arne Nerjordet, Carlos Zachrison | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Nerjordet, Carlos Zachrison
DIMENSJON
5,51 MB
FILNAVN
Fugler; fargerike og fantasifulle.pdf
ISBN
9613822710958

BESKRIVELSE

Arne og Carlos tar deg inn i det fargerike fugleriket. Inspirasjonen denne gangen har de funnet ute i naturen både her hjemme og på sine mange reiser i utlandet. Fra hagen på Tonsåsen kommer den karakteristiske dompapen, kjøttmeisen, linerla, og andre flotte fugler. Du får fugler strikket med utgangspunkt i norske tradisjonsmønstre, både med og uten topplue og skjerf. Noen av fuglene strikker man med mønster, andre har blitt dekorert med maskesting, paljetter og fjær. Fargerike og sjeldne fugler fra paradis, gjort med Arne & Carlos' karakteriske design, er også med. Her kan man boltre seg i ulike kvaliteter av garn, fra ull og bomull til broderigarn. Ta et dypdykk ned i restekurven på leting etter garn, gamle paljettbånd, perler og fjær. Det er bare fantasien som setter grenser for hvordan disse flotte skapningene blir til - akkurat som i naturen. Fuglene kan brukes som pynt året rundt, men mange av dem har en tendens til å trekke mot juletreet når den tiden nærmer seg. Boken har gode beskrivelser, enkle diagrammer og trinn for trinn-bilder.

Du får fugler strikket med utgangspunkt i norske tradisjonsmønstre, både med og uten topplue og skjerf. Noen av fuglene ... Kjøp Fugler fra Cappelendamm Arne og Carlos tar deg inn i det fargerike fugleriket.

[Arne Nerjordet; Ragnar Hartvig; Carlos Zachrison; Arne & Carlos (firma)] -- Denne gangen har Arne og Carlos funnet inspirasjon i naturen, både her hjemme og ute på sine mange reiser. I boken finner man én grunnoppskrift til en fugl, men med uendelige muligheter for ... Fugler, fargerike og fantasifulle Arne Nerjordet.

RELATERTE BØKER