Geirs juleevangelium

Geirs juleevangelium - Geir Schau | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Geir Schau
DIMENSJON
10,57 MB
FILNAVN
Geirs juleevangelium.pdf
ISBN
5365099633476

BESKRIVELSE

Det skjedde i de dager at det gikk ut et bud fra sveiser Augustus at all verdens folk skulle skrives inn i Mandal. Hver og en tok de med seg sin steintavle og dro til seters for å gjøre seg fete. «Hvem er det som tramper på min bro?» spurte skattefuten. «Drit og dra og ta denne kråka,» sa de farende. Geir Schau, kjent fra Morgenklubben på Radio Norge, har på sitt vis skrevet seg inn i de norske juletradisjoner. Her er det noe for enhver smak! Les "Geirs juleevangelium" og mange andre kjente og kjære julefortellinger i denne poetiske og vakre boken. Vet du for eksempel hva som skjer når grevinnen og hovmesteren går opp trappa? Og hva har egentlig Rødhette og Josef og Maria med hverandre å gjøre? Dette er tvers igjennom galskap - og hysterisk morsomt. Jula blir aldri den samme igjen! Boken er rikt illustrert av (nesten) tidligere frøken Norge 1992.

... Norske serier | Postadresse: Postboks 1900 Sentrum, 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon: 21 89 70 70 (mandag-fredag 08-19). Geirs juleevangelium.

Nedlastbar lydbok 179,-Lyd-CD 149,-Astrid Lindgren Julefortellinger. Pris 179,-5% bonuskroner.

RELATERTE BØKER