Havets arbeidere ; Kleopatra ; Pompeiis siste dager ; Jane Eyre

Havets arbeidere ; Kleopatra ; Pompeiis siste dager ; Jane Eyre - Victor Hugo, H. Rider Haggard, Edward Bulwer-Lytton, Charlotte Brontë | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Victor Hugo, H. Rider Haggard, Edward Bulwer-Lytton, Charlotte Brontë
DIMENSJON
5,98 MB
FILNAVN
Havets arbeidere ; Kleopatra ; Pompeiis siste dager ; Jane Eyre.pdf
ISBN
7281418362087

BESKRIVELSE

Boka inneholder faksimileopptrykk av tegneseriebladet Illustrerte Klassikere nr 117-120. Victor Hugo skrev Havets arbeidere i sitt frivillige eksil i Den engelske kanal, og romanen er inspirert av øylivet og av Hugos tanker om menneskers skaperevne, utholdenhet og innsatsvilje. Henry Rider Haggards kunnskaper om Egypts siste farao Kleopatra er imponerende, men mysteriene rundt "nildronningen" består. Pompeiis siste dager (1834) er skrevet av Edward Bulwer-Lytton, "kalkunforfatteren" bak den etter hvert så kjente innledningen "Det var en mørk og stormfull natt". Pompeii var på Bulwer-Lyttons tid ikke til de grader utforsket som i dag, og han kunne dikte sin historiske roman ganske fritt, ut fra øyenvitnet Plinius' bevarte brev. Charlotte Brontë brukte i høy grad egne, og søstrenes, erfaringer til romanen Jane Eyre. Moren døde tidlig av kreft, og de seks barna ble oppdratt av sin strenge tante, Elizabeth Branwell.

Victor Hugo skrev Havets arbeidere i sitt frivillige eksil i Den engelske kanal, og romanen er inspirert av øylivet og av Hugos tanker om menneskers skaperevne, utholdenhet og innsatsvilje. Henry Rider Haggards kunnskaper om Egypts siste farao Kleopatra er imponerende, men mysteriene rundt "nildronningen ... Pris: 319,-.

Last ned bøker på vår hjemmeside fondueoost.nl. GRATIS FRAKT PÅ ALLE ORDRER OVER KR. 1000,-Logg inn | Registrer.

RELATERTE BØKER