Jippi! Vi er mennesker!

Jippi! Vi er mennesker! - Alvhild Strømme | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alvhild Strømme
DIMENSJON
10,88 MB
FILNAVN
Jippi! Vi er mennesker!.pdf
ISBN
4131812931667

BESKRIVELSE

Dette er andre bok i serien Barna filosoferer. I denne serien får barn frihet til å tenke og fortelle rundt store og viktige temaer. Serien henvender seg til voksne, men kan like gjerne leses av barn og ungdom. I denne boken tar barna for seg blant annet fattig og rik, krig, Gud, døden, drømmer og kjærlighet, i samtale med student og journalist Alvhild Strømme.

mangler en god del respekt for andre mennesker, ... Men om vi klarer å få det til - er en heeelt annen sak...! Ja, nå blir det ikke fred på mannen på mange dager .

Bestill boka: Jippi! Vi har fått inn en EKSTRA herlig film til dere. Onsdag 14.November kl 18.00, viser vi "For vi er gutta" Bli med i øvingslokalet, og se hva gutta driver med, når ingen kvinner er tilstede! Mannskoret har fått sin største og mest absurde spillejobb noensinne; de skal varme opp for selveste Black Sabbath foran 10.000 mennesker. På et overordnet plan er det konkrete utfallet at vi får færre mennesker med DS (eller trisomi 21) i samfunnet vår.

RELATERTE BØKER