Pass på liten og på stor; en historie om å ta vare på hverandre

Pass på liten og på stor; en historie om å ta vare på hverandre - Jostein H. Sandsmark | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jostein H. Sandsmark
DIMENSJON
9,61 MB
FILNAVN
Pass på liten og på stor; en historie om å ta vare på hverandre.pdf
ISBN
3623991908877

BESKRIVELSE

PAPPAS KJÆRLIGHETSERKLÆRING ETTER BJØRKELANGEN-TRAGEDIEN Lørdag 11. januar 2014: Tiril (11) og Sara (13) er på ponnitur sør for Bjørkelangen da de blir påkjørt av en bil. Søndag 12. januar 2014: Tiril og Sara dør av skadene fra påkjørselen. Mandag 13. januar 2014: For ikke å gå i oppløsning bestemmer Saras pappa seg for å skrive en kjærlighetserklæring til sin døde datter. Med utgangspunkt i ulykken, skriver Saras pappa om sjokk og sorg, anger og skyldfølelse, men også om gledene, latteren og de dyrebare stundene sammen. "Pass på liten og på stor" er en ærlig og modig historie, skrevet av en pappa som ville gjort alt for å beskytte datteren sin. Men Sara kunne ikke reddes. Hva var det egentlig som skjedde? Hvordan kunne ulykken skje på en rett veistrekning med fri sikt? Les og gråt og smil med Saras pappa. En bok for å minnes en umistelig datter. Samtidig bringer den lys og varme til oss alle: En påminnelse om at vi må holde godt rundt hverandre og skynde oss å elske, siden ingen vet hva fremtiden bringer.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

Slik: V * (mAh / 1 000) = Wh; Wh-verdier kan direkte måles mot hverandre, og ideelt sett burde dermed både mobil- og nødladerprodusenter benyttet denne verdien - noe de ikke gjør i stor grad i dag. - Pappa fleipet en gang med at vi egentlig hadde vokst ut av leiligheten før vi hadde flyttet inn. Jeg øver meg på å kvitte meg med ting og finne gode løsninger i hjemmet, men det tar også tid og logistikken i hverdagen går ikke helt opp, sier Næss.

RELATERTE BØKER