Sekten på Tåkøy

Sekten på Tåkøy - Mariette Lindstein | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mariette Lindstein
DIMENSJON
3,38 MB
FILNAVN
Sekten på Tåkøy.pdf
ISBN
8983274503605

BESKRIVELSE

Livet i en sekt.På en vindfull og tåket øy i den svenske skjærgården har en New Age-bevegelse slått seg ned på en stor eiendom. Deres karismatiske leder, Franz Oswald, har utviklet en livsfilosofi, kalt ViaTerra. Teorien gjenoppretter sjelens ro og kroppens naturlige balanse. Bevegelsen har en sterk tiltrekningskraft på kjendiser og mennesker i maktposisjoner.Sofia Bauman, som akkurat er ferdig med sin universitetsutdannelse, blir fascinert av Oswalds filosofi. Hun er usikker på hva hun vil gjøre med livet sitt, og sjarmert av Oswald aksepterer hun hans tilbudet som bibliotekar. Etter hvert oppdager hun at det foregår mye som ikke tåler dagens lys, og hun lurer hun på om hun er blitt dratt inn i en sekt. Hun angrer på at hun tok jobben og ønsker å dra hjem, men Oswald styrer med jernhånd, og det er satt opp elektrisk gjerde rundt hele eiendommen.Veien tilbake til et normalt liv blir langsomt til et mareritt. For ingen har noensinne forlatt ViaTerra.

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 1-3 dager Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-Livet i en sekt ... Pris: 227,-. e-bok, 2018.

210,-Veil. pris: 239,-Spar: 29,-Livet i en sekt På en vindfull og tåket øy i den svenske skjærgården har en New Age-bevegelse slått seg ned på en stor eiendom.

RELATERTE BØKER