Tolken

Tolken - Qais Wahidi | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Qais Wahidi
DIMENSJON
5,7 MB
FILNAVN
Tolken.pdf
ISBN
2738422544268

BESKRIVELSE

Den afghanske tolken Qais Wahidis beretning fra innsiden av det norske militære engasjementet i Afghanistan gir en unik dokumentasjon av en organisasjon som norsk offentlighet aldri har fått fullt innsyn i. Boken som er ført i pennen av Simen Sætre, avdekker alvorlige hendelser som til nå ikke har vært kjent. Wahidis var et sentralt vitne til styringen av en 3000 mann stor brigade, og tilstede ved sentrale begivenheter i det norske engasjementet i Faryab.

Tolkien var professor ved universitetet i Oxford, og utgav blant annet gammel- og middelengelske tekster foruten arbeider om heltediktet Beowulf og om Geoffrey Chaucer. Kjærligheten til historie, eventyr og myter gjenspeiles i hans skjønnlitterære bøker, som har ... J.

januar 1892-2. september 1973) var ein britisk filolog ved Universitetet i Oxford, frå 1925 til 1945 tilsett som professor i angelsaksisk, og frå 1945 til 1959 som professor i engelsk språk og litteratur.Han er likevel mest kjend for forfattarskapen sin, og vert i dag rekna som skaparen av moderne fantastisk litteratur, som sidan hans tid har vorte ein ... John Ronald Reuel Tolkien [dʒɒn ˈɹɒnld ɹuːl ˈtɒlkiːn], CBE (* 3.

RELATERTE BØKER