Tro på litteratur

Tro på litteratur - Drude von der Fehr, Elisabeth Løvlie | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Drude von der Fehr, Elisabeth Løvlie
DIMENSJON
4,91 MB
FILNAVN
Tro på litteratur.pdf
ISBN
7336980213750

BESKRIVELSE

I denne boken utforsker forfatterne sin egen tro på og fascinasjon for litteratur. En grunnleggende tanke er at skjønnlitteraturen evner å uttrykke sjikt av den menneskelige tilværelse som vårt hverdagsspråk ikke rommer. Forfatterne hevder at litteraturen står i et indirekte spenneingsforhold til det religiøse og teologiske. Gjennom lesninger av middelalderdikteren Dante Alighieri og den norske samtidsforfatteren Jon Fosse, viser Drude von der Fehr hvordan det skjønnlitterære språket, uavhengig av tid, iscenesetter eksistensielle og religionsfilosofiske spørsmål. Litteraturen er religiøs uten å være dogmatisk, skråsikker eller bekjennende. Heri ligger også et av dens sentrale bidrag i en tid der det religiøse i stor grad er overtatt av fundamentalisme, politikk og new age.

Kjøp boken Tro på litteratur av Drude von der Fehr, Elisabeth Løvlie (ISBN 9788279901389) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Brann havnet på niendeplass etter å ha blitt most av Strømsgodset og Viking i sesongens siste kamper. Et flertall av spillerne ville ha ny trener.

RELATERTE BØKER