Drømmefangeren

Drømmefangeren - Unni Lindell | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Lindell
DIMENSJON
6,83 MB
FILNAVN
Drømmefangeren.pdf
ISBN
4858232138405

BESKRIVELSE

Cato Isaksen-serien er solgt i 4 millioner eksemplarer!Hvem er kikkeren som står i vinduet og betrakter de unge kvinnene i leiligheten vis¿à-vis?Har han noe med drapet på den 19 år gamle Therese Geber å gjøre? Nå opplever politiførstebetjent Cato Isaksen atter en gang å få privatlivet sitt vevet sammen med en ukjent morders livsfarlige psyke."Drømmefangeren" er en uutholdelig spennende kriminalroman der de psykologiske undertonene bærer handlingen frem over; til det hele ender i et dramatisk kappløp med en iskald morder.Dette er den andre boken om Cato Isaksen. Bøkene er solgt til en rekke land, og har også gått som TV-serie.Boken fikk Rivertonprisen for 1999. Fra anmelderne:"Unni Lindells karakterer lever, elsker og dreper med fantastisk presisjon og finesse."Liza Marklund"¿ enestående og en direkte sjeldenhet i genren."Terje Stemland, Aftenposten"¿ en intens spennende og glitrende velskrevet thriller ¿"Turid Larsen, Dagsavisen

Han hatet henne. han planlegger alt veldig nøye. Unni Maria Lindell (født 3.

Hun ble først kjent som forfatter av barne- og ungdomsbøker, men fikk sitt store gjennombrudd med kriminalromanserien om politietterforskeren Cato Isaksen. Forfatterskapet omfatter også en rekke humoristiske og forunderlige bøker.

RELATERTE BØKER