Matpakka

Matpakka - Marit Røttingsnes Westlie | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marit Røttingsnes Westlie
DIMENSJON
5,90 MB
FILNAVN
Matpakka.pdf
ISBN
9020999303028

BESKRIVELSE

Forfatterens ønske og mål med denne boken er at barna skal glede seg til å åpne matboksen eller matpakka - for å spise av hjertens lyst. Enten det er frokost i barnehagen eller lunsj på skolen - eller turmaten. Det skal være god og sunn mat som det tar kort tid å lage, og som alle kan klare i den travle morgenstunden.Her får man ideene til varierte og gode matpakker som barna får lyst til å spise.

Her gjelder det å være kreativ! Med et spennende innhold blir lunsjen spist hver dag. En sunn og god matpakke gir energi og glede. Pizzasnurrer, salat, muffins, horn, wrap, pitabrød, scones og flere matpakketips til små og store finner du her. Matpakka.

Med litt variasjon blir helt vanlig mat både god og næringsrik uten at det innebærer mye jobb. Mamma: - Den beste matpakka er den som blir spist opp . Senk skuldrene, mammaer og pappaer! De aller fleste av oss har bare tid til å smelle sammen et par brødskiver og en banan - men jeg kan ... Denne blingsen er superenkel å lage og passer godt i matpakka.

RELATERTE BØKER