Profesjonsfellesskap og skoleutvikling

Profesjonsfellesskap og skoleutvikling - Bjart Grutle | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjart Grutle
DIMENSJON
9,4 MB
FILNAVN
Profesjonsfellesskap og skoleutvikling.pdf
ISBN
7878955985455

BESKRIVELSE

Denne boka er skrevet for å gi deg som student på praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) en introduksjon til temaet profesjons- og skoleutvikling. Her presenteres noen sentrale teorier på organisasjonsfeltet og disse blir belyst med eksempler fra skolehverdagen. Budskapet er at det er mange måter å se på skolen på, avhengig av hvilken synsvinkel man ser den fra. En slik innsikt vil være nyttig for deg som student og i din framtidige lærergjerning.For hvordan du fungerer som lærer er ikke bare avhengig av dine egne ferdigheter og kunnskaper, men også av arbeidsfellesskapet på skolen. Med utdanningen kvalifiserer du deg til arbeid i skolen, men først når du blir lærer starter kompetanseutviklingen for alvor. Da skal du inngå i et profesjonsfellesskap på din skole, bidra til skolens utvikling og bli en lærer som lærer. Skolens samfunnsoppdrag knyttet til elevenes læring og utvikling vil da være den målsettingen både du og skolens utvikling måles opp mot.

Utkastet var på høring våren 2017, og det ble levert mange høringssvar der flere rommet nokså store og omfattende bemerkninger til både form og innhold. Basert på gjennomlesing av en god del høringssvar presenterer vi her noe av det som ble meldt inn i hørings-runden, med korte betraktninger fra forfatterne ... Kjøp Profesjonsfellesskap og skoleutvikling fra Bokklubber Denne boka er skrevet for å gi deg som student på praktisk-pedagogisk utdanning (PPU) en introduksjon til temaet profesjons- og skoleutvikling.

Tall og forskning. Regelverk, tilsyn og tilskudd.

RELATERTE BØKER