Tro som gjør seende

Tro som gjør seende - Jan-Olav Henriksen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan-Olav Henriksen
DIMENSJON
5,31 MB
FILNAVN
Tro som gjør seende.pdf
ISBN
9452648702481

BESKRIVELSE

Fortellingen om den blinde Bartimeus kan gi mennesker sjanse til å se, gjenkjenne og fordype seg i sentrale innsikter i kristen tro. Med denne boken viser Jan-Olav Henriksen at det er mulig å forene det faglige, det oppbyggelige og det personlige. Henriksen er kjent både i vårt land og i utlandet som en av Norges mest skarpskodde og produktive teologer. Han har et omfattende vitenskapelig forfatterskap bak seg. Når han skriver en bok om Bartimeus-fortellingen som er oppbyggelig og samtidig gir faglig innsikt i hva kristen tro kan bety i dag, viser han seg som en forfatter med et vidt spenn. Tro som gjør seende er en bok å ta frem til refleksjon, meditasjon og diskusjon.

Med denne boken viser Jan-Olav Henriksen at det er mulig å forene det faglige, det oppbyggelige og det personlige. - Mange tror det er kreft. I syv år ...

Da må man ha tydelige retningslinjer som gjør at man kan jobbe konsentrert for å skape noe med høy tankemessig verdi. Men da kan det være gull verdt.

RELATERTE BØKER