Ventesorg

Ventesorg - Hanne-Karine Sperre | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne-Karine Sperre
DIMENSJON
3,66 MB
FILNAVN
Ventesorg.pdf
ISBN
8860495786599

BESKRIVELSE

I denne boken reflekterer forfatter Hanne-Karine Sperre over verdiene knyttet til ventesorg. I bunnen ligger en dyp kjærlighet til hennes multifunksjonshemmede bror, som døde 13. Desember 2016. Forfatteren forteller åpent om hvordan hennes aksept og forsoning i forhold til livet og døden ble formet, mens hun ventet på at broren skulle dø. Boken er en invitasjon til å leve godt med det livet som er, den er en oppfordring til å leve mer og lengte mindre. I Ventesorg er Hanne-Karine Sperre først og fremst søster og pårørende. Foruten dette er hun samfunnsengasjert med en genuin interesse for mennesker, noe hennes faglige bakgrunn bygger oppunder. Hun har helsefaglig kompetanse, i tillegg til en utdannelse som NLP Coach Master.

Nye behandlingsfremskritt forlenger livet til pasientene. Det er fint, men kan samtidig føre til opplevelsen av stadige oppturer og nedturer.

Meningsskapende opplevelser gir håp og mestring. Samtaler om døden er ofte tabubelagt, både i sosiale sammenhenger og i møte med helseapparatet. Ventesorg, en normal sorg som oppstår når en pasient eller en pårørende venter på et dødsfall.

RELATERTE BØKER