Fast eiendoms rettsforhold

Fast eiendoms rettsforhold - Thor Falkanger | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thor Falkanger
DIMENSJON
3,37 MB
FILNAVN
Fast eiendoms rettsforhold.pdf
ISBN
8310335630119

BESKRIVELSE

Denne 5. utgaven av Fast eiendoms rettsforhold er tilpasset studieordningen av 2011 ved Det juridiske fakultet, Universitetet i Oslo. Boken er skrevet slik at den også vil være av interesse for alle som er opptatt av de rettslige sidene ved fast eiendom. I boken redegjøres det for de grunnleggende begrepene «eiendomsrett» og «begrensede rettigheter» (bruksrett, panterett, forkjøpsrett osv.), for hvordan eiendomsrett eller begrensede rettigheter erverves, og hvordan man oppnår rettsvern overfor konkurrerende rettsstiftelser. Samtidig er det lagt stor vekt på hva som er praktisk viktig, gjennom omfattende fremstillinger av sameie, tomtefeste, servitutter, samt rådighetsbegrensninger av hensyn til naboene.Allemannsretten og allmenningsretten er ytterligere temaer som er viet egne kapitler.Videre er det tatt med oversikter over det offentliges kontroll, især gjennom plan- og bygningsloven og konsesjonslovgivningen.

Juridisk metodelære skal utvikle studentenes forståelse av grunntrekk i juridisk arbeids- og tenkemåte. Fast eiendoms rettsforhold Vårt eiendomsteam har advokater i alle de største norske byene. Vi kan bistå våre klienter på alle juridiske fagfelt innen næringseiendom - også på tvers av faggrupper. Fast eiendoms rettsforhold Firmaets advokater har bred erfaring med alle problemstillinger som oppstår i tilknytning til fast eiendom.

Vi bistår kunder i de fleste relasjoner knyttet til fast eiendom. Vi har inngående kunnskaper om byggesaksforskriftene, der hvor vår erfaring med tvistesaker knyttet til mangler i fast eiendom kommer særskilt til nytte. Guide Advokat er klar for å ivareta dine interesser i plan og byggesaker. Fast eiendoms rettsforhold : 2013-03-16 14:23:58 : Avtale for leie av næringslokaler : Fast eiendoms rettsforhold : 2013-03-16 14:22:23 : Leiekontrakt for næringsbygg : Fast eiendoms rettsforhold : 2013-03-16 14:22:19 : Leiekontrakt for næringseiendom Hovedområdet for kontorets virksomhet i dag er dreid mer tilgenerell forretningsjus, fast eiendoms rettsforhold, erstatning,arv og skifteforhold.

RELATERTE BØKER