"Fra Kjølens rand"

Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,6 MB
FILNAVN
"Fra Kjølens rand".pdf
ISBN
6833436771311

BESKRIVELSE

Foruten sine egne artikler har Sturle Kojen i denne boka samlet bidrag om sider ved Falkbergets forfatterskap som ikke alltid har kommet godt fram i bøker og skrifter i kjølvannet av biografien "Johan Falkberget - forfatter og stridsmann" fra 2007. Noe er nytt, men her er også meget lesverdig eldre stoff som i dag er vanskelig å finne fram til på prent - som Leif Mæhles essay "Tanker og tru i Johan Falkbergets diktning" fra 100-årsjubileet i 1979, eller Guttorm Hansens tale ved avdukinga av Falkberget-monumentet på Røros. Falkberget lever og sprenger grenser ved at han i stadig økende grad inspirerer andre kunstnere og deres arbeid. I intervjuform forteller tre kulturarbeidere om sine møter med "råstoffet" fra Falkbergets diktning. I siste del av boka viser Kojen Falkbergets litterære og kulturelle slektskap med andre forfattere med rot i abeiderklassen. Det er litteraturhistoriske sammenhenger som ikke har vært så tydelig i arbeidet med å føre Johan Falkbergets budskap og visjoner inn i er ny tid. 2017

At work 1 ebok - Audun Rugset .pdf. Bachelorboka ebok - Dag Asbjørnsen .pdf. Tittel: Årbok for Namdalen 1970; Medansvarlig: Krekling, Sigurd; Språk: Språk: Norsk (Bokmål) Hylleplassering: LOK 948.42; Eier: YNVS; Klassifikasjon: 948.42; Emne Sturle Kojen: Fra Kjølens rand, grenseløse Falkberget 300,00 kr Kjøp; Viser 1-16 av 43 resultater.

Andre verdenskrig år for år ebok - Michael Tamelander .pdf. Anna Karenina bok .pdf Lev Tolstoj.

RELATERTE BØKER