Jeg reiser

Jeg reiser - Atle Håland | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Atle Håland
DIMENSJON
3,76 MB
FILNAVN
Jeg reiser.pdf
ISBN
5972419707507

BESKRIVELSE

Hva er vel poeten om ikke en reisende? Både i det indre og det ytre. I Atle Hålands tredje samling skrives det som små og store reiser med venner og kjærester. Vi kjenner på menneskets trang til bevegelse og opplevelse. Sitte i andre rom, på andre steder. Det er den gamle sangen og det nye refrenget: Et lite menneske i møte med den store verden.

Bruk et par sekunder på å skrive inn ønskemålene dine i ferieplanleggeren vår, så gir vi deg en liste over feriestedene som passer perfekt for det tidsrommet du har valgt. Finn billige reiser hos Expedia Her hos Expedia ønsker vi å gjøre alt for at dine reisedrømmer skal bli til virkelighet, uansett hvilket reisebudsjett du har. På denne siden finner du våre spesielt utvalgte reisetilbud, som gjør at du kan få billige reiser til hele verden uansett om du er ute etter en travel storbyferie i New York , et friluftseventyr i Lofoten eller å slikke sol på ... USA (B)logg New York City, del 1 Det skjer noe magisk når jeg lander på Newark International Airport i Newark, New Jersey.

Er du besøkende/turist vet ingen svaret sikkert. Men tidligst i juni og senest i oktober».

RELATERTE BØKER