Onkel Skrue får en konkurrent

Onkel Skrue får en konkurrent - Carl Barks | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carl Barks
DIMENSJON
5,94 MB
FILNAVN
Onkel Skrue får en konkurrent.pdf
ISBN
9479068786762

BESKRIVELSE

Skrue McDuck er flere ganger blitt kåret til verdens rikeste av det respekterte finansbladet Forbes Magazine, så Donalds rike onkel tar ikke lett på det når Gulbrand Gråstein frekt nok påberoper seg tittelen. Det blir en duell som går på stumpene løs, helt ned til siste hyssingstump, faktisk.Gulbrand Gråstein var en av Carl Barks' egne figurer, introdusert i "Onkel Skrue får en konkurrent", som er tittelhistorien i den nyeste boken i Carl Barks' Andeby. Skrues pengebinge er også et Barks-påfunn, og i denne boken kan du lese om den gangen bingen ble underminert av terratitter og fermitter, fra "landet under jorden". Du allstyrendes, så slitsomt det må være å passe på 3 kubikkmål med penger. Da er det bedre å kunne more seg med 240 sider av verdens beste tegneserieskaper.

Donald havner alltid i håpløse situasjoner, og har en katastrofalt dårlig økonomi. Likevel er han nesten alltid optimist.

Skickas inom 4-6 vardagar. Köp boken Onkel Skrue får en konkurrent av Carl Barks (ISBN 9788242948847) hos Adlibris.

RELATERTE BØKER