På naturens vilkår

På naturens vilkår - Randi Bjerge-Sköld | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Randi Bjerge-Sköld
DIMENSJON
7,84 MB
FILNAVN
På naturens vilkår.pdf
ISBN
3459853985141

BESKRIVELSE

Enten du er sanger eller instrumentalist, skuespiller eller danser, vil du ha nytte av å bli bevisst på hvordan forholdet mellom psyke og fysikk påvirker kroppen. Tyngdekraften påvirker pusten og kroppens vektfordeling og gir den letthet og frihet. Bevisste og ubevisste følelser kan binde denne friheten og dermed hindre den optimale dynamikk og elastisitet som muskulaturen trenger.I denne boka får du en innføring i hvordan du kan gjenvinne pustens frihet og skape optimale fysiske forhold for å utøve fritt. For en musiker kan dette ikke bare gjøre at du kan holde deg på et høyt kunstnerisk nivå over lang tid, men du vil også unngå mange belastningsskader ved å være et utøvende menneske på naturens vilkår.]]>

Håndbok i friluftsikkerhet. 150,00 NOK Legg i handlevognen.

En gruppe er veldig opptatt av dyrenes velferd, mens en annen gruppe vil ha bedre vilkår overalt for menneskelige interesser og behov. Naturens gjennombrudd. En viktig faktor som var med på å forme opplysningstiden, var utviklingen av naturvitenskapene på 1600-tallet.

RELATERTE BØKER