Porselensdukken

Porselensdukken - Inger Harriet Hegstad | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Inger Harriet Hegstad
DIMENSJON
10,9 MB
FILNAVN
Porselensdukken.pdf
ISBN
4290786000077

BESKRIVELSE

Emma ser at moren lider, men kan ikke gjøre noe på grunn av løftet hun har gitt tanten. Samtidig er hun redd for hva som vil skje når faren får vite sannheten. En frykt som forsterkes når hun møter Sverre, Jacobs far, på gaten. - Vel, vel ... Da får du hilse hjem, for du skal vel til Averøya i helgen? - Ja, det skal jeg. - Da får du hilse så mye og si at jeg tar en tur ganske snart. Kanskje allerede i neste uke. Det er noe jeg skulle ha diskutert med din far. Sverre smilte, som om han moret seg. - Si det, Emma, og så får du fortsatt ha en fin dag.

Jeg syr også dukkeklær og dukkesko! Mvh Anne Marie Rolén Jeg selger porselensdukken min, som jeg har hatt i mange år. Pent behandlet, kun benyttet som pynt.

- Vel, vel ... Kjøp Porselensdukken fra Bokklubber Emma ser at moren lider, men kan ikke gjøre noe på grunn av løftet hun har gitt tanten. Samtidig er hun redd for hva som vil skje når faren får vite sannheten.

RELATERTE BØKER