Sykkeleventyret

Sykkeleventyret - Ishbel Holmes | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ishbel Holmes
DIMENSJON
6,41 MB
FILNAVN
Sykkeleventyret.pdf
ISBN
8997449779344

BESKRIVELSE

"Sykkeleventyret. 550 km gjennom Tyrkia med en gatehund på styret" er historien om Ishbel Holmes som reddet en gatehund og samtidig seg selv. Alene med en nedlesset sykkel har Ishbel tråkket seg gjennom Europa. En gatehund får henne til å stoppe opp på landeveien i Tyrkia. Da hun ser hvordan hunden lar seg kue av de andre gatehundene, kan hun ikke la være, hun må redde hunden. For hunden minner om henne selv, der den verken prøver å flykte eller å forsvare seg. Etter å ha reddet gatehunden fra angrepene bestemmer hun seg for å gi hunden Lucy det hjemmet hun selv aldri har hatt. Med 550 km til nærmeste dyrepensjonat legger de ut på en strabasiøs reise, med Lucy plassert i en kasse festet til sykkelstyret. Det umake paret blir et fenomen i sosiale medier, og eventyret fører dem til den syriske grensen, og inn i hjertene til folkene de møter. Sykkeleventyret er en inspirerende og sann historie om en kvinne som ble kastet ut hjemmefra som 16-åring, gjorde sykkelkarriere i Skottland og Iran, og reddet seg selv ved å sykle alene gjennom Europa. I gatehunden Lucy finner hun en venn som endrer livet hennes for all tid.

Les mer. Stort engasjement for sykkelsporten. Bestill din neste sykkel- eller vandreopplevelse rundt Sognefjorden med Fjord Cycling. Og så, på en treningsøkt før selve sykkeleventyret, sprekker endetarmen som ble operert i 2000.

Vi har kommet oss til Tyskland via vakre, men regnfulle Luxembourg. Nå er det ikke motbakker og vind som utfordrer oss mest.

RELATERTE BØKER