Å bygge psykisk helse

Å bygge psykisk helse - Mia Börjesson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mia Börjesson
DIMENSJON
11,72 MB
FILNAVN
Å bygge psykisk helse.pdf
ISBN
6614572022832

BESKRIVELSE

Hvilke mestringsstrategier, friskfaktorer og ferdigheter trenger ungdom for å være best rustet i møte med de muligheter og utfordringer livet byr på? Hvordan skal man som voksen møte ungdom som trenger å oppleve motivasjon og mestring for å nå sine mål? Hvordan skape de gode samtalene med ungdom? I Å bygge psykisk helse tar forfatter Mia Börjesson utgangspunkt i Aaron Antonovskys helsefremmende perspektiv, og har samlet kunnskap, forskning, forslag og tips til hvordan voksne kan fordype og forbedre sin kommunikasjon med ungdom. Et av budskapene i boka er at voksne må ruste ungdommene med fremtidshåp, mestringsfølelse og god selvtillit heller enn å snakke negativt og pessimistisk om voksenlivets muligheter og utfordringer. Boka er rik på øvelser og eksempler, og gir gode innspill til hvordan voksne skaper de beste rammene for samtaler med ungdom.

Vi har lagt vekt både på enkeltundersøkelser fra Norge og de andre nordiske landene og på litteraturoppsum-meringer av forskningen internasjonalt. 2 Å bygge bro - samarbeid mellom helsetjenesten og naV naV og helsetjenesten har et felles ansvar for at mennesker med psykisk helse- og rusmiddelproblemer opplever mestring og trivsel, og at de er en ressurs for samfunnet og sine omgivelser. erfaringer har vist at arbeid og aktivitet er et sentralt virkemiddel for å oppnå Å bygge psykisk helse: helsefremmende samtaler med ungdom ISBN 9788205500716 Utgitt 2018, Myk perm.

Fysisk aktivitet fremmer helse, bedrer humøret, gir energi, og reduserer stress. Fysisk aktivitet kan forebygge enkelte psykiske plager og kan i mange tilfeller brukes i behandling sammen med andre behandlingsmetoder. Nybygg psykisk helse Kristiansand skal bli det bygget i Norge som best legger til rette for framtidsrettet behandlingstilbud innen psykisk helse for voksne og unge.

RELATERTE BØKER