Alt om løping

Alt om løping En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,27 MB
FILNAVN
Alt om løping.pdf
ISBN
6996319397370

BESKRIVELSE

Alt om løping inneholder alt nybegynnere og viderekommende trenger å vite om løping for rekreasjon, mosjon og konkurranse. Boken har 312 gjennomillustrerte sider med fakta og myter om formbygging, kosthold, skader og skadeforebygging. Den inneholder lette og intensive programmer . også et som går hele veien til en 42 kilometer lang maraton. Boken retter seg både mot mosjonister som trenger inspirasjon og råd for å komme i gang og til erfarne løpere som vil ha hjelp til å løpe lengre og hurtigere. Den er redigert av Amby Burfoot, redaktør i det anerkjente tidsskriftet Runners World.

Den inneholder lette og intensive programmer . også et som går... Alt om løping inneholder alt nybegynnere og viderekommende trenger å vite om løping for rekreasjon, mosjon og konkurranse.

God løpetur! ALT OM LØPING tips og råd Les mer omLøping […] Ti myter om løping du kan gi blaffen i. Sliter du med å komme i gang eller mister du ofte motivasjonen? Myter kan ha skylden, ...

RELATERTE BØKER