Dikt om den dype sang

Dikt om den dype sang - Federico García Lorca | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Federico García Lorca
DIMENSJON
8,37 MB
FILNAVN
Dikt om den dype sang.pdf
ISBN
1261963280910

BESKRIVELSE

Diktsamlingen inneholder et utvalg dikt der forfatteren lodder dybden i Andalucías folkesjel og finner under den smilende overflate det mest kompliserte tilholdssted for følelsen og det dypeste uttrykk for et atavistisk, udefinerbart tungsinn. Med kommentarer og register.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788256001170 Et lite dikt om "den gangen jeg mistet mamma".. Bokmål Dikt.

november, 2012, en tid det var litt av hvert på gang i mitt liv, og slett ikke alt gikk bra. Vi hadde kjøpt huset, året i forveien, men med det kommet bakpå økonomisk, og det var så mange ting den gang, om vi drev og pusset opp badet, eller burde pusse det opp, eller hvordan det var. Innlegg om Dype dikt skrevet av esalen.

RELATERTE BØKER