Håkon Bleken

Håkon Bleken - Tone Hansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tone Hansen
DIMENSJON
3,12 MB
FILNAVN
Håkon Bleken.pdf
ISBN
7951876139728

BESKRIVELSE

Håkon Bleken er en av Norges fremste samtidskunstnere. Han har hatt en lang rekke separatutstillinger i landets viktigste gallerier og har et stort og engasjert publikum. Bleken blir ofte beskrevet som en litterær maler, både fordi han gjerne bruker litterære verker som utgangspunkt og fordi han forteller historier i bildene sine. Menneskelig lidelse og samfunnsengasjement er sentrale temaer som går igjen i kunsten hans. Hans definitive gjennombrudd som kunstner kom i 1971 med en serie kulltegninger kalt Fragmenter av et diktatur. Dette er en praktbok med de viktigste kulltegningene til en av vår tids store mestere. Tegningene presenteres og analyseres av kurator Tone Hansen.

mars. Bleken er en av Trondheims aller viktigste kunstnere gjennom tidene, ikke ... Håkon Bleken Se kunstnerprofil I nesten hele etterkrigstiden har HÅKON BLEKEN (f.

Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.no! Håkon Bleken (f. 1929) er en av vår tids fremste kunstnere.

RELATERTE BØKER