Helvete

Helvete - Erlend Loe | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erlend Loe
DIMENSJON
3,23 MB
FILNAVN
Helvete.pdf
ISBN
9542701657087

BESKRIVELSE

Nyskilte Rakel har flyttet fra enebolig til rekkehus og har barna i oddetallsuker. I partallsukene har hun mye tid, og en dag bestemmer hun seg for å gå løs på hageflekken med den litt rustne spaden som står i skjulet. Ikke før har hun begynt å grave, så støter hun på en lem som viser seg å føre lukt til helvete. Med umiskjennelig loesk blikk og humor blir vi med på en reise inn i mørkets hjerte.

I disse dager er toppledere og politikere fra hele Kina samlet i Beijing. Formasjonene i Helvete kan spores tilbake til slutten av siste istid ca. 10.000 år siden.

Det norske ordet helvete kommer av det norrøne hel («Hel (underverdenen)» eller «Hel (underverdenens herskerinne)») og viti («straff»).. I mange religioner skal onde mennesker enten lide i all evighet eller til de har sonet for sine onde gjerninger. Helvete er en betegnelse på de fordømtes pinested.

RELATERTE BØKER