Iskald tirsdag

Iskald tirsdag - Nicci French | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nicci French
DIMENSJON
12,8 MB
FILNAVN
Iskald tirsdag.pdf
ISBN
4929025431138

BESKRIVELSE

Psykoterapeut Frieda Klein trodde hun var ferdig med politiet, men nok en gang kommer inspektør Karlsson og banker på døra hennes. I stua til en psykiatrisk pasient som er «tilbakeført til samfunnet», har man funnet liket av en ukjent mannsperson. Kvinnen, Michelle Doyce, er selv ikke i stand til å gjøre rede for hva som har hendt. Nå håper politiet at Frieda er i stand til å grave dypt nok i den forvirrede kvinnens sinn til å finne svaret. "En intelligent og mangefasettert thriller."Kirkus«Forfatteren vet å spille på det vi frykter aller mest.» Daily Mail «En levende, velskrevet roman.» The Guardian"Vil holde deg helt på tuppen av stolen. Enda mer spennende enn Blåmandag"Daily Express

De skriver kritikerroste psykologiske thrillere og er et av verdens ledende forfatterpar innenfor krimlitteraturen. Iskald tirsdag handler om en grusom forbrytelse og jakten på en psykotisk drapsmann. Iskald tirsdag. Nicci French; Stig Aspaas (Oversetter) Serie: Frieda Klein 2.

Kjøp Kyss meg da, sa Ella. Unni Lindell (Innbundet) 172 kr.

RELATERTE BØKER