Oss

Oss - Mari Oseland | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mari Oseland
DIMENSJON
9,87 MB
FILNAVN
Oss.pdf
ISBN
1738046121764

BESKRIVELSE

I Oss blir en kvinne emosjonelt overrumplet av en mann som ved første øyekast er forbløffende likegyldig og enkel, men som også bærer på et mørke hun snart må forholde seg til. Han kaller henne kjæresten sin, hun lar seg fortape i ham. Alt mens hans tiltagende hensynsløshet lokker fram en paradoksal omsorg i henne. Mari Oselands diktdebut er en sår og tvetydig fortelling om umulige forhold.

Kirkens Bymisjon er en åpen og inkluderende ideell organisasjon som arbeider i byer over hele Norge, blant mennesker som strever med hverdagen på ulike måter. Vår visjon er at alle mennesker erfarer respekt, rettferdighet og omsorg. Her kan du skrive en e-post til oss.

Annonseinfo. VG har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Oss-nor has built its reputation on being solution driven, always ready and well positioned to work with you, never to underestimate the meaning of safe operations OM OSS Customer login Employee login Om oss.

RELATERTE BØKER