Søstrene fra Toscana

Søstrene fra Toscana - Lori Nelson Spielman | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lori Nelson Spielman
DIMENSJON
7,72 MB
FILNAVN
Søstrene fra Toscana.pdf
ISBN
4746115722055

BESKRIVELSE

Søstrene fra Toscana er en inspirerende roman, en reise til familierøtter i Italia, en kjærlighetshistorie over kontinenter og en guide gjennom livets svingete veier til lykke.I over to hundre år har det hengt en forbannelse over kvinnene i familien Fontana: De aldri vil finne den store kjærligheten.Emilia og Lucy blir nokså fortumlet når deres eksentriske tante Poppy kontakter dem med et oppsiktsvekkende tilbud. Hvis de blir med henne til Italia, lover hun at den gamle familieforbannelsen vil bli brutt. Snart er de ute på en virvelvind av en reise gjennom det vakre italienske landskapet, og tante Poppy har dessuten sitt eget mål for turen: På sin 80-årsdag skal hun møte sin første kjærlighet på trappen utenfor Ravello-katedralen.Mot en bakgrunn av venetianske kanaler, toskanske marker og idylliske landsbyer ved Amalfikysten, blomstrer romantikken, skjebner blir beseglet og familiehemmeligheter blir avdekket ...

Skip to the end of the images gallery. Skip to the beginning of the images gallery.

Hovedbok: Søstrene fra Toscana av Lori Nelson Spielman Emilia er singel og trives godt med det. At hun ikke har funnet kjærligheten er bare tilfeldig. Søstrene fra Toscana Lori Nelson Spielman ; oversatt av Kaja Rindal Bakkejord.

RELATERTE BØKER